В Черкаська ОУНБ імені Тараса Шевченка відбулося нагородження переможців обласного конкурсу дитячого малюнка «Війну, а не квіти, малюють діти», приуроченого до Дня захисників та захисниць України за сприяння Управління культури та охорони культурної спадщини Черкаської обласної державної адміністрації, Комунального закладу "Обласна універсальна наукова бібліотека імені Тараса Шевченка" Черкаської обласної ради, Громадської організації "Черкаське обласне відділення Української бібліотечної асоціації" у співпраці з публічними бібліотеками територіальних громад Черкаської області та за фінансової підтримки Американської школи інформації університету м. Сан-Хосе, штат Каліфорнія (США).

Юних художників міста Черкаси привітали директор Черкаської ОУНБ імені Тараса Шевченка Людмила Дядик, завідувачки відділів соціокультурної діяльності, реклами та PR Валентина Величко й мистецтв – Наталія Ребякова.

311820264_475528664608529_5840761579204319888_n

Назар Щербатюк, Аріна Шишкова, Марія Білецька, Катерина Буракова і Софія Чистік отримали заслужені нагороди за талант, за уміння за допомогою художніх образів поділитися своїми недитячими переживаннями, гордістю за батьків, вірою в ПЕРЕМОГУ та патріотичним настроєм.

Призи і грамоти переможцям із територіальних громад теж вирушили до своїх адресатів. Їх буде урочисто вручено в публічних бібліотеках області.

Вітаємо переможців та зичимо натхнення, творчих злетів та підкорення мистецького Олімпу!

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100