реклама

реклама

Внутрішньо переміщені особи, які знайшли прихисток у селах Червонослобідської громади, отримали допомогу - продукти, засоби гігієни, речі першої необхідності.

1

Допомогу серед відповідної категорії населення розподілили та роздали фахівчині Центру надання соціальних послуг.

-  За вісім місяців війни Центр надання соціальних послуг Червонослобідської сільської ради перетворився на своєрідний гуманітарний хаб, де внутрішньо переміщені особи можуть отримати як емоційно-психологічну підтримку для адаптації на новому місці, так і гуманітарну допомогу для вирішення побутових потреб, - розповів голова громади Олександр Литвиненко.

Нині на території громади проживає більше тисячі внутрішньо переміщених осіб.

5

- Люди найчастіше приїздять до нас з мінімальною кількістю особистих речей та в стресовому стані. Ми допомагаємо їм емоційно адаптуватися в нашій громаді та разом із соціальними партнерами у міру можливостей забезпечуємо їх всім необхідним, - розповідає директор Центру Оксана Чигирик. – Серед наших постійних партнерів у допомозі ВПО - Черкаська ОВА, за що ми щиро дякуємо керівництву області.

У відповідь на постійні запити від ВПО, у Центрі надання соціальних послуг організували також пункт роздачі одягу.

- Люди задоволені і дякують. А це означає, що ми ефективно спрацювали на своєму рівні. Це маленький внесок нашої громади у велику перемогу країни. Дякуємо нашим захисникам за можливість бути корисними на місцях та допомагати нашим землякам, - переконанний голова громади Олександр Литвиненко.

Про це інформує пресклуб реформ.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100