реклама

реклама

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Черкаської міської ради, під час якого ухвалено низку важливих для життєдіяльності міста рішень. Зокрема, які стосуються соціального забезпечення містян, роботи житлово-комунального комплексу, підтримки воїнів-захисників та їхніх родин, талановитих спортсменів і тренерів.

IMG_2099_2

Насамперед, члени виконавчого комітету ухвалили зміни до комплексної програми соціальної підтримки захисників державного суверенітету та незалежності України і членів їх сімей – жителів м. Черкаси на 2022-2024 роки. Затвердили порядок надання щомісячної стипендії та щорічної грошової допомоги на оздоровлення членам сімей учасників оборони України у зв’язку з військовою агресією рф проти України. Підтримали порядок здійснення соціальної реабілітації учасників оборони України у зв’язку з агресією рф, постраждалих учасників Революції Гідності, які потребують реабілітаційно-відновлювальних заходів у водному середовищі.

Серед іншого, затвердили фінансові плани КНП «Перша Черкаська міська лікарня» та «Міськсвітло»; надали дозвіл на видачу ордерів фізичними та юридичним особам на видалення аварійних, фаутних та сухостійних дерев.

Члени виконавчого комітету підтримали рішення про присвоєння почесного звання «Захисник України – Герой Черкас» воїнам, які загинули, боронячи незалежність держави від російського агресора.

За пропозиціями департаментів соціальної політики, освіти та гуманітарної політики, охорони здоров’я та медичних послуг, житлово-комунального комплексу внесли ряд змін до бюджету міста. Зокрема, до Програми розвитку фізичної культури та спорту в м.Черкаси на 2022-2026 роки, аби стимулювати роботу професійних тренерів та висококваліфікованих спортсменів, які входять до складу збірних команд міста, області й України.

Затвердили порядок надання подарункових наборів з речами першої необхідності мешканцям Черкас при народженні дитини. Придбання товарів, що входять до складу «пакунка малюка», здійснюється за рахунок міського бюджету.

«Зараз наш головний обов’язок – злагоджено працювати для громади міста і разом тримати тиловий фронт, працювати для перемоги України», – підсумував Анатолій Бондаренко.

Про це повідомляє сайт ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100