Санепідемстанція Тального провела дослідження води в річці Тальянці. Висновки лікарів виявилися невтішними: вода в річці не відповідає нормам і є небезпечною за вмістом хімічних речовин, пише «Газета по-українськи».

– Річка Тальянка в межах міста Тального фактично перестала існувати, – каже керівник «Тальнівської правозахисної групи» Михайло Алтунін. – Вона перетворилася в стічну канаву. За останні два роки її просто знищив цукрозавод регіонала Геннадія Бобова. Ви подивіться на аналіз води. У ній зовсім немає кисню, зате повно аміаку. Вода страшна – сіро-чорного кольору. Повно хлоридів, нітратів, нітритів. Температура води в річці 35 градусів. Аналізи санстанція брала просто в центрі міста в рекреаційній зоні «Співоче поле».

Активісти хочуть викликати на місце подій телевізійників.

– Ми вже зверталися і до голови районної адміністрації і до обласної екологічної інспекції. Результату ніякого. А все тому, що Геннадій Бобов балотується від Партії регіонів у депутати Верховної Ради. Голова районної адміністрації Микола Бардадим – людина Бобова. У відповідь на наші звернення насилає на мене й товаришів різного роду перевірки від податкової до інспекторів ДАІ, – сказав Алтунін.

Окрім річки Тальянки, гине рослинність і риба в річці Гірський Тікич, куди впадає Тальянка. Місцеві жителі стверджують, що не раз бачили дохлу рибу, яка пливла вниз по течії Тікича у бік річки Синюха.

 


реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Muller 15.10.2012 01:28
Что там речка! У них цель "знищить" Украину,а лохотрат, который за них голосует сделать рабами. Они будут давить нас Лексусами, учить своих детей в Кембридже, сидеть на золотых унитазах, а нам любоваться бигбордами про мифическое "покращення"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Голова 14.10.2012 19:33
Цитую Титр:
У Смілі психи а не придурки.Ідіот.



Та всяких вистачає
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Голова 14.10.2012 13:06
Сам каждый раз поражаюсь, заголовки как раз для жёлтенькой газетёнки :sad: :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Титр 13.10.2012 23:39
У Смілі психи а не придурки.Ідіот.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Комуніст 13.10.2012 18:19
Сьогодні він - регіонал, вчора - носій нашого партквитка, завтра - ще кимсь назоветься. Людина, в якої нема свого обличчя. має безліч чужих. Але справа в тім, що таких знищених тальянок за останні два десятки років зявилося в моїй країні безліч. Та ви й самі це добре знаєте, бо бачили і нюхали їх з жалем на вікенди. Що поєднує всю цю безвідповідальн ість і безкарність тих, на кого рівняється решта, бо "вміють же жити! Заробляють же люди!"? Поєднує одне слово - незалежність. Дякуючи йому в Україні знов є пани і кріпаки. Ми ще думаємо: за який хомут проголосувати - за біло-блакитний, чи за помаранчовий? А може отой біленький із сердечком? Та й гарний же! А які конюхи добрі - так гарно нас запрягають, ще й цукерочку нам в зубки тикають... Ні! Ми - не раби, раби - не ми!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Моня 13.10.2012 16:11
Интересно, кто вам заголовки статей придумывает? Или за ними ездите в Смелу, в больницу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100