реклама

реклама

Ювенальні поліцейські та дільничні офіцери Звенигородського районного відділу поліції провели профілактичне відпрацювання у трьох територіальних громадах й виявили продавців, які продали алкоголь та тютюн дітям.

312970586_490143573156936_6781699843257408808_n

Про це повідомляє поліція Черкащини.

Учора ввечері рейдові групи поліцейських провели чергові превентивні заходи в торгових центрах, магазинах та барах. Перевіряли у Звенигородці, Єрках та Катеринополі. Відтак правоохоронці виявили факти реалізації алкогольних, слабоалкогольних виробів і тютюнової продукції неповнолітнім. На порушників склали адміністративні матеріали за ст. 156 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) та ст. 164 ч. 1 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські закликають власників торговельних мереж та закладів харчування відповідально ставитися до вимог законодавства та дотримуватися вказаних правил щодо заборони продажу пива, слабоалкогольних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

Нагадуємо, що продавці повинні запитувати у молодих покупців документи, що посвідчують їхню особу та вік.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100