Правоохоронці Христинівки продовжують допомагати військовим ЗСУ. Вони зібрали внесок на закупівлю матеріалу для виготовлення окопних свічок та передали гроші волонтерам.

312067912_490208653150428_6694887364677140393_n

Христинівські волонтери виготовляють окопні свічки для військових великими партіями. Вони знаходять відгуки від захисників. На передовій кажуть, що завдяки таким свічкам можуть підігріти чайник, висушити одяг чи зігрітися у холодному окопі. Для їх виготовлення волонтери збирають гофрокартон, віск, парафін, жерстяні банки. Відкривають збори в соціальних мережах. До ініціативи долучилися й правоохоронці.

Христинівські поліцейські, серед колег, зібрали кошти на закупівлю матеріалу для виготовлення більш як двісті окопних свічок. Свій внесок вони вже передали волонтерам.

“Війна триває й ми маємо робити усе, щоб допомогти українським захисникам у холодну пору. Для цього ми гуртуємось із волонтерами, які виробляють спеціальні окопні свічки, бо такі вироби горять довше за звичайні. Тому ми долучилися до організації процесу й поставили за мету забезпечити необхідним матеріалом волонтерів, які виготовлять свічки та доправлять все на передову”, — каже начальник Христинівського відділу поліції Юрій Ковальов.

Пресслужба поліції Черкащини

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100