Фахівці Звенигородського районного центру зайнятості провели виїзну акцію з використанням мобільного центру професійної орієнтації за участю учнів та вчителів Грищенського НВК.

Почали захід з проведення презентацій професій - для 23 старшокласників, та семінару для педагогів, які сприяють професійному самовизначенню школярів.

Під час зустрічі діти дізнались про соціальні послуги, які можна отримати в центрі зайнятості. Організатори профорієнтаційної акції ознайомили учнів з основними правилами вибору професії, можливостями служби зайнятості щодо професійного визначення школярів.

Упродовж профорієнтаційного «уроку» на території навчального закладу діяв мобільний центр профорієнтації, за допомогою якого учні перевіряли відповідність професійних намірів індивідуальним здібностям, пройшовши профдіагностичне тестування. Cтаршокласники також мали можливість скористатися інформацією про підприємства району, актуальні на ринку праці професії, самостійно попрацювали з описами професій, та, під час індивідуальних консультацій, отримали від спеціалістів центру зайнятості вичерпні відповіді на питання, які їх цікавили.

Свідомий вибір професії гарантує молоді ефективне використання сил і знань задля успішної самореалізації. Організатори зустрічі сподіваються, що проведена акція дозволила школярам розширити своє бачення про світ професій. Про це інформують у відділі організаційної та інформаційної роботи Черкаського обласного центру зайнятості.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100