Задля загальної справи і перемоги опозиції у виборчих округах №195, 197 і 199 знятися на користь кандидатів від Об’єднаної опозиції мають якраз представники «УДАРу», а не навпаки. Так прокоментував голова Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина», керівник обласного виборчого штабу Об’єднаної опозиції, кандидат в депутати по 199-му виборчому округу Анатолій Бондаренко пропозицію політсили Кличка зняти у вищевказаних округах кандидатів від опозиції на користь «УДАРу».

«На черкаських округах, які названі у списку «УДАРу», упевнено перемагають якраз представники Об’єднаної опозиції. Хто із черкащан сумнівається, що подолати мільярдера Володимира Зубика, на користь якого Партія регіонів зняла свого офіційного кандидата, може батьківщинівець Володимир Гресь, а не висуванець «УДАРу», мало відомий у Черкасах Олександр Чуприна; що у олігарха Богдана Губського може виграти лише кандидат від Об’єднаної опозиції Леонід Даценко; що випередити пов’язаного із родиною президента Віктора Януковича Валентина Ничипоренка можу я, голова обласної організації ВО «Батьківщина» та керівник обласного виборчого штабу Об’єднаної опозиції? У представників «УДАРу» у названих округах практично немає шансів на перемогу», – цитує заяву Анатолія Бондаренка сайт «Про головне».

«Зараз ми не говоримо про емоції, ми опираємось на дані соціологічних досліджень… Не хотів би, щоб мої слова були розцінені як образа, однак подібні заяви наших потенційних партнерів по опозиції шкодять загальній справі, бо звучать провокативно, ніби хтось навмисне хоче підірвати бойовий дух і упевненість кандидатів від Об’єднаної опозиції. Хочу наголосити, що ми, як і заявляли неодноразово, не злякаємось, не знімемось і будемо іти до кінця», – заявив Бондаренко.

Нагадаємо, що партія «УДАР» цими вихідними заявила про зняття 26 кандидатів у мажоритарних округах на користь Об'єднаної опозиції і ще 6 – на користь самовисуванців. Зокрема, на Черкащині на користь кандидатів від ВО «Батьківщина» – Олександра Сінгаєвського (виборчий округ №196 з центром в Корсунь-Шевченківську) та Максима Полякова (виборчий округ №200 з центром в Умані) – політсила Віталія Кличка знімає «ударівців» Олексія Яценка та Антона Котвіцького відповідно.

У свою чергу, «УДАР» хоче, щоб опозиція зняла на їхню користь таких кандидатів: по ВО №195 (Черкаси, Соснівський район) Володимира Греся на користь Олександра Чуприни, по ВО №197 (центр округу – місто Канів) Леоніда Даценка на користь Павла Філіпенка і по ВО №199 (центр округу – місто Жашків) Анатолія Бондаренка на користь Василя Фурмана.

реклама

Коментарі  

 
+2 #19 Ню-ню 18.10.2012 11:11
Цитую Комуніст:
По 195-му -комуніст Малий, по 197-му -комуніст Костогриз.

Якісь такі вже "дрібні" прізвища у обох комуністів! ;-) Таки справді в Україні споконвіку влучні прізвища давали!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #18 Бобрусь Оксана 18.10.2012 09:19
Анатолій Васильович,ми за Вас.А .... Фурмана геть із Шевченкового краю.Переможемо ........ та іншу нечисть.До зброї козаченьки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #17 Комуніст 16.10.2012 22:00
Блін! Та, якщо читати ці заяви "між рядків", то й дописувати нічого не треба. Автори самі сенбе "спалюють". Але, коли вже так роззмагалися вони "у кого більший".. кандидат, то хочеться нагадати: -Агов! Панове-буржуїнство! Там в списках ще окрім ваших бариг є й інші прізвища. По 195-му -комуніст Малий, по 197-му -комуніст Костогриз. Ви й справді вірите, що всі виборці продаються? Думаєте, що люди знають тільки тих, хто багато шумить лише за кілька днів до голосування? Вгадати настрої української периферії важко, а пророкувати так самовпевненно, як деякі соціологи, її дії - взагалі неможливо. Тож своїми "торгами" ви нас невимовно тішите і ділите шкуру неумитого ведмідя :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #16 Було таке 15.10.2012 15:10
Цитую Критикував ЮВТ:
Цитую Гайдамака:
Гресь - за роки свого головування в облраді успішно "попрацював" з комунальним майном - хвате і онукам

Р І Ш Е Н Н Я

від 23.06.2010 № 34-1/V

м. Черкаси


Про Програму економічного
і соціального розвитку Черкаської області
на 2010 рік (Антикризову програму)

1. Затвердити Програму економічного і соціального розвитку Черкаської області на 2010 рік (Антикризову програму) згідно з додатком.
Голова обласної ради В.А. Гресь
Критикував Уряд ЮВТ прочитайте документ, там підпис його стоїть ,що розміщено на сайті Черкаської обласної ради. Це він очолював більшість ПР в облраді, тобто був головою облради після Президентських виборів

Гресь - за роки свого головування в облраді успішно "попрацював" з комунальним майном - хвате і онукам
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #15 КС 15.10.2012 14:31
Гайдамака 15.10.2012 09:40 Гресь - за роки свого головування в облраді успішно "попрацював" з комунальним майном - хвате і онукам.

А також кумам та друзям по "пульці".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #14 МОВЧАН 15.10.2012 12:41
Чуприна молодець, а гресь ....ц!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #13 гніздо 15.10.2012 12:30
Жорстка боротьба за корито!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Комуніст 15.10.2012 11:44
Ну тут наче все в порядку - дописувачі адекватні і освічені. Думки у вірному напрямку. Лише одне - підтримую! А баригам на виборах уже незатишно: ив торгах " что-то пошло не так" :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #11 Полишинель 15.10.2012 11:31
Чуприна бывший есдек, он при первой же возможности сбежит к регионам?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #10 Кирил 15.10.2012 11:28
Найнебезпечніші люди, які вимальовуються в останню хвилину. Такий Чуприна. "Бійтесь данайців, дари приносящих".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100