реклама

реклама

Змінили місце проживання, але не професію. У Тальнівській багатопрофільній лікарні працевлаштували шість лікарів-переселенців, розповів керівник закладу Олег Солодько.

Медичне підсилення прибуло із Маріуполя, Бахмута, Волновахи, Києва та із міста Селидове, що на Донеччині, інформує Суспільне

Штат поповнили вузькопрофільними спеціалістами: хірургами, гінекологами та анестезіологом. Таке працевлаштування переселенців, розповів Олег Солодько, розв'язало проблему з кадрами.

d75d7ff29f218300

"У Тальнівську громаду переїхало близько п'яти тисяч переселенців, тому збільшилось навантаження на лікувальний заклад. Нам були потрібні фахівці, які це навантаження могли б витримати", — пояснив головний лікар Тальнівської багатопрофільної лікарні Олег Солодько.

Лікар-хірург Дмитро Каяфюк до повномасштабного вторгнення працював у Києві. З його слів, медзаклад, де він лікував пацієнтів, закрили, тож нову роботу почав шукати в Тальному. Сюди він переїхав до родичів:

"Я звернувся до головного лікаря, може, якась волонтерська допомога потрібна, на безоплатних засадах, але так збіглося, що якраз у лікарні не вистачало лікаря-хірурга, то мене фактично через три дні взяли на роботу".

"У мене дуже хороші враження залишились. У мене була операція, яка пройшла добре. Я не боялась, бачу, що зараз усе гоїться і кожного дня все краще", — розповіла пацієнтка Наталка Кулібаба. Її оперував новий хірург.

"Це дуже добре, що є таке підсилення. Добре, що ми починаємо переймати один в одного досвід. Колега щось піддивляється і ми йому допомагаємо, щось ми піддивляємось в нього і він допомагає в нашому лікуванні пацієнтів", — поділився лікар-травматолог Богдан Ковтун.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100