Цими вихідними відбувся відкритий чемпіонат міста Черкаси з веслування на байдарках і каное.



У змаганнях взяли учать команди черкаської ДЮСШ з веслування та ДЮСШ «Локомотив» (м. Сміла). Сильніших визначали в трьох вікових групах 1995-96 р.н., 1997-98 р.н., 1999 р.н. і молодші та у двох видах програми: 2000м/1000м і 200м.

Як повідомила директор ДЮСШ з веслування Катерина Коваленко, незважаючи на запеклу боротьбу за лідерство на водних доріжках, абсолютну першість на двох дистанціях змогли вибороти Сніжана Шемшур і Яна Зелена, Девід Зарепур та Андрій Бутенко.

Для юних веслувальників був підготовлений сюрприз: їм провели показовий заїзд провідних спортсменів Черкащини Олексія Нагуляка (багаторазового переможця та призера чемпіонатів Європи та світу серед майстрів) та Миколи Пляшечка (майстра спорту України, члена національної збірної команди, чемпіона України, учасника чемпіонату світу).

Ці змагання стали останніми та підсумковими для черкаських веслувальників у сезоні 2012 року, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 ГРЕБЕЦ 17.10.2012 11:19
ДА КАТЕРИНА ЮРЬЕВНА СО СВОИМ ПРИХОДОМ ПРИНЕСЛА МНОГО ИДЕЙ И ГОТОВА ИХ РЕАЛИЗОВЫВАТЬ!Ж ЕЛАЕМ ЕЙ УСПЕХОВ ВО ВСЕХ НАЧИНАНИЯХ НА БЛАГО СПОРТА И ПРОЦВЕТАНИЯ УКРАИНСКОЙ ГРЕБЛИ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 У темі 16.10.2012 16:41
Нова директорка ДЮСШ - молодець!
Хвацько взялася за роботу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100