реклама

реклама

4 листопада в Ізраїлі поховали Геннадія Міхеля, капітана ЗСУ. Загиблого у битві за Україну. Геннадій отримав візу репатріанта та планував вилетіти до Ізраїлю ще у лютому. Однак війна, що почалася, змінила його плани.

HJacJD3Ni_0_4_856_482_0_x-large_900x0_2fb Незважаючи на наявні документи на виїзд, як випускник спеціального військового училища, він погодився на пропозицію від військомату. Геннадій відклав переїзд до Ізраїлю, пішов воювати за Україну. На жаль, 28 жовтня 2022 року автомобіль, за кермом якого був Геннадій, підірвався у фронтовій смузі поблизу Куп’янська в Харківській області. Геннадій загинув на місці, а його другу відірвало ногу. У полудень 4 листопада на цвинтарі в Нагарії рідні Міхеля, які мешкають в Ізраїлі, дружина і донька провели його в останню путь. Він загинув. Але ім’я цього Героя назавжди вписано в історію України.

Про це написав у соціальній мережі український політик та військовик Борислав Береза.

Раніше ми писали, що прощання із загиблим Геннадієм Міхелем відбулось у Черкасах 1 листопада.

"Я просила його поїхати до нашої доньки в Ізраїль, але він відповів, що не може розчарувати своїх друзів по бригаді. Він займав високу і важливу посаду — відповідав за все матеріально-технічне забезпечення бригади. ​​Його дуже любили в частині. Я чекаю, поки його поранений друг одужає і зможе розповісти, що там насправді сталося", - каже Тетяна колишня дружина Геннадія Міхеля

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100