реклама
Sucurity Police

реклама

За процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 19-річного жителя міста Умані, який зберігав психотропні речовини у великих розмірах без мети збуту (ч. 2 ст. 309 КК України), а також особливо небезпечні наркотичні засоби з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).

978a9fb-246b8c5be94d947686943d99a8036025

За даними слідства під час особистого обшуку обвинуваченого працівниками поліції було виявлено та вилучено психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін, загальною  масою 1,575 г, та особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено – PVP, загальною масою понад 4 г. У ході слідства з’ясовано, що вказані психотропні речовини правопорушник отримав через поштове замовлення та залишив собі для вжитку.

Крім того, він же, через певний проміжок часу перебуваючи на одній з вулиць м. Умані, був затриманий працівниками поліції у порядку ст. 208 КПК України, у ході особистого обшуку у чоловіка було виявлено та вилучено 31 поліетиленовий пакетик з особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонений – канабісом, які він незаконно придбав та зберігав з метою збуту.

Наразі правопорушнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення вини чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100