реклама

реклама

Чигиринська міська рада одноголосно підтримала звернення до Верховної Ради України про заборону церкви московського патріархату на території України. Про це повідомляється на офіційній сторінці громади в мережі Фейсбук.

315545933_1101797464032600_6764568451015955017_n

«Українська православна церква московського Патріархату (УПЦ МП), як частина російської православної церкви (РПЦ), для російської федерації, яка здійснює воєнну агресію проти України, практично є останнім форпостом з підтримки держави – агресора. Діяльність Української православної церкви (Московського патріархату) (далі – УПЦ МП) носить відвертий антидержавницький та антиукраїнський характер», – йдеться у тексті звернення.

На теренах України не може існувати антиукраїнська структура ворожої країни, та ще й під час війни, переконані депутати.

Чигиринські обранці переконані, що діяльність упц московського патріархату підриває територіальну цілісність, соборність та державність України і спрямована на підтримку геноциду українського народу.

У той же час Чигиринська міська рада прийняла лише звернення до Верховної ради. А не заборонила діяльність московської церкви, як це свого часу зробили міські ради Звенигородки та Ватутіно, пише vikka.ua

Безымянный

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100