Понівечений агітаційний плакат

Понівечений агітаційний плакат

Кандидат від ВО «Свобода» по виборчому округу №198з центром у Смілі Сергій Рудик шукає у Києві охоронне агентство, яке б могло до кінця виборчої кампанії допомогти йому. Про це він повідомив сьогодні черкаським журналістам.

– Це ж не жарти! Провладні кандидати по округу вступили в дуже серйозну боротьбу між собою, бо викинули на вибори великі гроші. І моя присутність їм дуже небажана, – зазначає Сергій Рудик.

Зокрема, він повідомив, що днями приїхав в одне з сіл на Смілянщині, щоб привітати жителів з днем села. Однак присутні представники влади і представники деяких кандидатів-самовисуванців намагалися всіляко перешкодити йому.

– Дійшло до того, що якісь автомобілі оточили на дворі авто, де сиділи мої діти і мій двоюрідний брат. Чоловіки, що під’їхали, сказали моїм рідним, що вони звідси живими не вийдуть. Звичайно, я викликав міліцію, – сказав Сергій Рудик. – У селі Малий Бузуків мені також не давали слова, проте люди самі в будинку культури почали скандувати на мою підтримку. І я сказав, що вже мова не йде про агітацію. Я попросив людей вийти з зали і почекати поки я сяду в авто. Тут вже мова не про те, чи стане Рудик депутатом, Мова про збереження життя і здоров’я.

Раніше прес-служба партії ВО «Свобода» повідомляла, що у ніч із 10 на 11 жовтня 6 агітаційних плакатів, які розміщені на узбіччі автомобільного шляху Черкаси–Сміла, були повністю знищені невідомими особами. Плакати здерли зі щитів та розірвали.

З цього приводу виборчий штаб кандидата у народні депутати Сергія Рудика звернуся до прокурора Черкаської області Миколи Лісового з вимогою провести розслідування факту знищення зазначених вище агітаційних плакатів, а також вирішити питання щодо порушення кримінальної справи за вказаним фактом та встановити винних осіб із метою подальшого притягнення їх до кримінальної відповідальності та відшкодування нанесених матеріальних збитків.

Скарги з цього приводу буде подано до Центральної виборчої комісії та міжнародних спостерігачів. Також Сергій Рудик готує заяву до Генерального прокурора України.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Черкаси 15.10.2012 21:34
типова поведінка ПР! Нічого нового! Ці по*вори знову рвуться до влади!
Підтримай ВО "СВОБОДА"!
Прийди на вибори! Голосуй за №11
СЛАВА УКРАЇНІ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Комуніст 15.10.2012 18:43
Це ще добре, що ніхто не бив а ні кандидата,а ні його рідних, бо його однопартійці у Львові 9-го травня минулого року не дуже переймалися моральними нормами суспільства і накидалися зграями, як собаки на наших стареньких радянських ветеранів і тих, хто їх підтримував. Тож як аукнеться - так і відгукнеться, чи що?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Тріша 15.10.2012 18:11
Та нє, то просто у Рудика манія величі прорізалась....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Українець 15.10.2012 17:02
Зовсім озвіріли?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100