На Черкащині кандидати-мажоритарники почали активно «зніматися» з виборчих перегонів на користь своїх колишніх опонентів. Лише минулий тиждень ознаменувався відразу кількома такими фактами. При чому – в різних штабах.

– Політичний діалог – це дуже добре. Коли кандидати одне одному висловлюють підтримку, це спрощує завдання виборцям – їм легше визначитися. Але ці процеси могли б бути більш конструктивними. І позиція Юлії Тимошенко про те, що має бути один округ і один кандидат від опозиції – правильна. Але, мені здається, що заважають амбіції, в першу чергу лідерам, і окремим кандидатам на місцях. Хоча по деяких округах це може призвести до дуже прикрих поразок, бо може не вистачити саме тих голосів, які відтягує кандидат з меншим рейтингом – коментує заступник голови Черкаської обласної організації Комітету виборців України Юрій Сас.

На його думку, нині не час говорити про лідерство того чи іншого кандидата. Бо соціологічні дослідження, які нині оприлюднюються, абсолютно не збігаються.

– Кандидатам треба менше відволікатися на інтриги, а йти працювати у своєму окрузі, – вважає Юрій Сас.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Ехо з Холодного Яру 15.10.2012 20:49
Засіли та гарно поговорили на "Дикому хуторі", що в Буді, а потім дружно і людям заспівали. Молодці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Комуніст 15.10.2012 18:38
Трохи незрозуміло - молодий чоловік є заступником голови Черкаської обласної організації Комітету виборців України, чи одним з групи підтримки осудженної громадянки Т.? На такі роздуми наводить його фраза: "... позиція Ю. Т.... – правильна". Чи може це така собі прихована агітація?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Шота Руставелі 15.10.2012 17:23
Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Єлєна 15.10.2012 16:32
Кандидатам треба менше відволікатися на інтриги, а йти працювати у своєму окрузі, – вважає Юрій Сас.

ЗОЛОТІ СЛОВА (!!!!!)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100