На сесії Черкаської обласної ради депутати більшістю голосів таки погодили клопотання про надання дозволів ряду підприємств.

Зокрема, більшістю голосів депутати надали гірничий відвід публічному акціонерному товариству «Черкаський річковий порт» для розробки родовища корисних копалин. Також депутати погодити клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Інфоазот» на користування ділянками надр, що містять корисні копалини загальнодержавного значення для геологічного вивчення родовища прісних підземних вод, у тому числі дослідно-промислової розробки, що розташоване в смт Лисянка.

Також депутати включили в порядок денний питання про надання погодження для отримання спеціального дозволу на геологічне вивчення родовищ прісних підземних вод ПАТ «Черкаський шовковий комбінат». Опісля депутати проголосували і за це питання.

Цікаво, що голосування вже відбувалося без депутата Сергія Тулуба, який на початку сесії просив пробачення у депутата Любов Майбороди через не включення цього питання в порядок денний. Після розгляду першого ж питання про обласний бюджет Сергій Тулуб покинув сесійну залу.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Микола 16.10.2012 11:54
ЯК ВАЖКО ПРОБИТИ ЦИХ "СЛУГ НАРОДУ" :lol: :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100