реклама
Sucurity Police

реклама

Фінал Всеукраїнського конкурсу молодіжної творчості «Мирний космос» відбувся у Чернівцях 14-18 листопада. Серед його призерів – юні винахідники з Черкащини, інформують в управлінні освіти і науки ОВА.

WhatsApp-Image-2022-11-25-at-15.26.41

Захід організували Українське молодіжне аерокосмічне об’єднання  «Сузір’я», Національний центр аерокосмічної освіти молоді України ім.О.Макарова, Чернівецький центр «Юних техніків імені Леоніда Каденюка» за сприяння Міністерства освіти і науки України.

Від Черкаської області участь у конкурсі взяли представники Комунального закладу «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Ярослав Федотов, Дмитро Прядченко, Артем Панфілович (науковий керівник – Антонов Дмитро Володимирович).

Учасники взяли участь роботі таких секцій: ракетно-космічна техніка, експериментальний ракетомоделізм, космічна біологія та медицина, екологія та космонавтика, астрономія, програмування та обчислювальна техніка, палеокосмонавтика, цивілізація за межами Землі, історія розвитку авіації та космонавтики.

За результатами змагань Прядченко Дмитро та Панфілович Артем у номінації «Астрономія» вибороли ІІ місце із тематикою робіт «Можливі розрахунки розмірів метеоритних кратерів» та «Розрахунок можливості імпульсного зміщення астероїдів з орбіти». Федотов Ярослав у номінації «Ракетно-космічна техніка» з тематикою «Побудова твердопаливної одноступеневої ракети» посів ІІІ місце.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100