Для охочих стати керівниками житлових будинків цього тижня вперше в Черкасах розпочались курси підвищення кваліфікації.

Перше заняття відбулось вчора в приміщенні Центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Черкаського державного технологічного університету.

Загалом навчання триватиме три місяці – до 15 січня 2013 року. По закінченні видаватимуться свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Начальник відділу сприяння ОСББ Юрій Івченко наголошує, що це – «пілотний» проект, який цього року вперше запускає мерія Черкас спільно з Центром післядипломної освіти ЧДТУ. У першу групу набрали 26 охочих до нових знань. Більшість з них – голови діючих ОСББ чи ЖБК, а також ті, хто прагне в майбутньому працювати в житловій сфері. Левова частина слухачів – люди старшого віку, які мають вищу освіту і фах, але бажають розширити власні знання або здобути нові – з юридичних, економічних та організаційних аспектів управління ОСББ.

– Курси розраховані на голів, членів правління та  інших представників ОСББ або організацій, чия діяльність пов'язана з управлінням та обслуговуванням житлового фонду. А також – власників житлових будівель, що бажають створити ОСББ, взяти благоустрій та управління будинком у свої руки. Загалом курс корисний як для початківців, так і для досвідчених фахівців в галузі управління багатоквартирними будинками, – зауважив Юрій Іванович.

Ті, хто успішно закінчать навчання на курсах, отримають свідоцтво менеджера з утримання житлового фонду.

Планується, що такі курси стануть постійними, тому вже оголошено набір у наступну групу. Вартість повного навчального курсу для одного слухача складає 610 гривень.

Детальну інформацію про курси, а також отримати попередню консультацію щодо створення ОСББ можна у відділі сприяння ОСББ Черкаської міської ради за адресою вул. Байди Вишневецького, 36, кімната 508. Прийом здійснюється щодня з 8.00 до 17.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00).

Тел. для довідок: 45-71-44 та 32-00-78.

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 Оксана Колісник 17.10.2012 10:45
Цитую Оксана Колісник:
Програму і викладачів, якщо можна, представте.
А чому "мінус"? Комусь соромно зізнатися, що викладає?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Комуніст 17.10.2012 10:32
26чол. Х 610грн.= ? Сірожа молодєц!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Оксана Колісник 16.10.2012 16:11
Програму і викладачів, якщо можна, представте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Сонька Золотая Ручка 16.10.2012 16:03
Цікаво, а чи із ул Хоменко,14 були на курсах ................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100