Учора під час візиту до Черкащини лідера політичної партії «УДАР» Віталія Кличка колишній міський голова Сміли, а нині – кандидат в народні депутати від «УДАРу» по 198-му виборчому округу Андрій Колесник урочисто присягнув на вірність українському народові і запевнив, що ніколи не стане тушкою.


– Я присягнув партії «УДАР» і хочу зараз, дивлячись вам у вічі, сказати, що ніколи в житті не стану тушкою. Я знаю, що таке мати совість і гідність. Я закликаю вас: прийдіть на вибори, здивуйте владу і доведіть, що ви не товар, а народ України, – сказав кандидат.

Після цього Андрій Валерійович дав ту ж клятву, що й на з’їзді політичної партії.

– Я клянусь не продатись! Клянусь, прийшовши до влади, бути з опозицією, ніколи не покинути фракцію партії Кличка, у жодному разі не мати стосунків із Партією регіонів та їхніми сателітами. Я клянуся служити народу України! – сказав екс-мер Сміли.

Натомість Віталій Кличко попросив підтримати Андрія Колесника на виборах народних депутатів 28 жовтня.

– Ми вас не зрадимо і не розчаруємо, – запевнив Віталій Володимирович. – Ми поставили перед собою мету побудувати сучасну Україну, в якій кожен українець буде себе впевнено почувати, матиме гідну роботу, заробітну плату, соціальні стандарти та медичне забезпечення.

* передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
-3 #1 Не всі дали клятву 17.10.2012 09:41
Філіпенко взяв дитину і прикрився ним не виступив з програмою та і клятва була ...Як віруюча людина він не може давати клятву крім БОГА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100