До чергової частини Жашківського райвідділу міліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що каретою «швидкої допомоги» в приймальне відділення був доставлений молодий чоловік з ножовим пораненням черевної порожнини.

Слідчо-оперативна група райвідділу встановила, що 23-річний юнак отримав тілесні ушкодження під час бійки на автобусній зупинці.

Експерти-криміналісти, які дослідивши місце злочину, вилучили ряд важливих доказів. Тим часом оперативники спілкувалися з жителями села, які викликали пораненому «швидку». Випадкові свідки подій пояснили, що бачили, як молодий чоловік вийшов з бару та попрямував на зупинку, а слідом за ним вийшов ще один відвідувач розважального закладу. Між ними почалася сварка, під час якої чоловік вдарив хлопця ножем та швидко втік з місця скоєння злочину. Працівники бару розповіли правоохоронцям, що між двома відвідувачами з незрозумілих причин виник конфлікт ще в приміщенні закладу, який начебто був залагоджений, а потім вони разом вийшли з бару. Також вони зазначали, що добре знають старшого учасника конфлікту, оскільки він є постійним клієнтом цього бару. Отримавши цю інформацію, співробітники міліції вирушили за місцем проживання чоловіка, проте вдома його не застали.

До пошуків підозрюваного було залучено кінолога разом з службовою собакою. Невдовзі його було затримано. При проведенні обшуку в чоловіка було виявлено та вилучено складаний ніж зі слідами схожими на кров.

к з’ясувалось, 48-річний чоловік раніше вже мав проблеми з законом, але продовжував зловживати алкоголем та вести антисоціальний спосіб життя. Під час спілкування з оперативниками затриманий визнав свою вину, але пояснити причину агресії так і не зміг, посилаючись на те, що був добре напідпитку та нічого не пам’ятає.

Наразі cтосовно чоловіка, який вирішив з’ясувати стосунки за допомогою складаного ножа та наніс поранення своєму знайомому, порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває, повідомляє прес-служба обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100