Почесною грамотою Верховної Ради України на вчорашній сесії обласної ради нагородили Великохутірського сільського голову Драбівського району Петра Пізняхівського.

На офіційному сайті села Великий Хутір йдеться, що Петро Пізняхівський є членом Партії регіонів. Обирався депутатом Великохутірської сільської ради чотирьох скликань.

Сільського голову нагородили «за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування».

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Полишинель 17.10.2012 15:51
Ну ти даєш, студент. Грамоти --- то для совкового бидла. А для С.Б. --- нові заводи, параходи, вілли справжня нагорода за сумлінне прислужування
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Студент 17.10.2012 15:36
Дивно!!! А чому вони Тулуба Сергія Борисовича не нагородили!!!!! !??? Як це він пропустив можливість самому собі Грамоту Вручити :D :D :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Іх мо 17.10.2012 11:26
А обирався він від ПР ?
Зараз туди всіх голів зігнали, як євреїв в гетто на перших етапах, тобто добровільно а хто виривається грамоти видають і з бюджету "капають" аби не борскалися.
Голови громад поважні люди їх поки що пряниками і по шорстці, але пряники цвілі а по шорці від пазурів сліди вилазять .....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100