Спортсмени-боксери Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля під керівництвом їхнього тренера – заслуженого майстра спорту України з кікбоксингу, чемпіона Європи та Кубка світу, старшого викладача кафедри спеціальної та фізичної підготовки АПБ, майора служби цивільного захисту Ігоря Приходька взяли участь у Відкритому чемпіонаті міста Чернігова з боксу серед чоловіків та жінок.


Змагалися за першість понад 100 кращих боксерів Чернігівщини, а також представників міст Дніпропетровськ, Бровари, Славутич і Черкаси, повідомляє прес-служба Академії пожежної безпеки.

Спортсмени-рятувальники під час проведених поєдинків продемонстрували високий рівень фізичної підготовки та спортивної майстерності. Курсант 4-го курсу факультету пожежно-рятувальної підготовки АПБ Андрій Тютюнник у ваговій категорії до 75 кг і студент 4-го курсу факультету пожежної безпеки та охорони праці Дмитро Чирва у ваговій категорії до 81 кг стали чемпіонами змагань.


Курсант 3-го курсу факультету пожежно-профілактичної діяльності Денис Толстіков виборов третє місце у ваговій категорії до 69 кг, поступившись срібною перемогою своєму однокурснику Назарові Смолярчуку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100