Поборотись за кубок Черкащини з бойового самбо з’їхались спортсмени з усієї області, а також гості з Миколаївщини, Кіровоградщини, Одещини та Києва.

Захід відбувся 13 жовтня у палаці спорту «Будівельник», де у запеклих двобоях визначали кращих самбістів у вагових категоріях 57, 62, 68, 74, 82, 90, +90 кг.

На спортивний килим вийшло понад сто спортсменів, що, за словами президента Федерації з бойового самбо в Черкаській області та організатора турніру В’ячеслава Василенка, засвідчує зростання популярності черкаських змагань серед українських самбістів. Крім того, зважаючи на кількість заявок, категорії «чоловіки» та «юніори» доповнила ще одна – «діти», де свою бойову майстерність демонстрували спортсмени, віком від 12 до 14 років.

Емоції та адреналін на змаганні зашкалювали. Учасники кинулись у боротьбу в прямому сенсі. Турнір проходив одночасно аж на трьох килимах, коли навіть на останньому Кубку Європи спортсмени змагалися лише на одному.

– Це вже четвертий чемпіонат. Щоразу учасників все більше і більше. Але, на жаль, для організації заходу такого рівня необхідно задіяти багато ресурсів, яких в сучасних умовах на спорт не завжди вистачає. І тому особливо приємно відзначити, що є небайдужі люди, та подякувати кандидату в народні депутати Володимиру Зубику, який відгукнувся на наше прохання і, будучи людиною спортивною, та, власне безпосередньо прихильником самбо, підтримав проведення Чемпіонату області, – зазначив В’ячеслав Василенко.

За словами організаторів турніру, головна мета цього чемпіонату – не лише дати спортсменам випробувати свої сили поза тренувальними залами, але й пропагувати цей вид спорту у маси і завдяки підтримки спонсорів цього разу, на їхню думку, їм це вдалося.

* передвиборна агітація

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100