Одну з вулиць у Черкасах пропонують назвати іменем Героя України, начальника Головного управління Нацполіції в Черкаській області Михайла Куратченка.

318736172_609837184477924_8156002960811984994_n

Про це повідомляє на своїй сторінці в фейсбуці начальник слідчого управління Нацполіції в Черкаській області Владислав Вінник.

– Майже 3 роки Михайло Віталійович віддав службі на Черкащині, кожного дня намагаючись забезпечити безпеку на території області. Пам’ятаю, як о 5 годині ранку 24 лютого я зустрів його біля ГУНП та спитав про наші дії. Він відповів: "Отримуємо зброю, будемо зустрічати орків біля аеропорту та битися до останнього". Він був сміливим, чесним офіцером. Наша безпека сплачена його кров'ю та кров'ю бойових побратимів. Пишаюся, що мав честь майже 7 років бути пліч-о-пліч, - пише Владислав Вінник.

В понеділок начальник слідчого управління, за його словами, підготує звернення на ім'я міського голови та депутатів з пропозицією назвати вулицю в м. Черкаси іменем Героя України Михайла Куратченка.

Нагадаємо, що очільник поліції Черкащини та троє його колег загинули, підірвавшись на каскаді ворожих мін під час проведення стабілізаційних заходів на Херсонщині. Із Михайлом Куратченком, кінологом Сергієм Ненадою та помічником чергового СРПП Уманського райуправління поліції Вадимом Періжком попрощалися в Черкасах 9 грудня.

Президент Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України з удостоєнням ордена "Золота Зірка" Михайлу Куратченку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100