Валентину Македон суд виправдав. Фото: gazeta.ua

Валентину Македон суд виправдав. Фото: gazeta.ua

Апеляційний суд у Черкасах під головуванням Дмитра Швидкого ухвалив рішення стосовно Валентини Македон – тещі депутата-«регіонала» Вадима Колесніченка. Судді скасували ухвалу Звенигородського районного суду, за яким Македон визнавалася невинною. Справу знову направили до Звенигородського суду. Однак розглядати її має інший суддя, пише «Газета по-українськи».

Депутатську тещу звинувачують в завданні тілесних ушкоджень середньої тяжкості виховательці дитсадка «Золотий Ключик» у місті Жашків Галині Хрущ. Восени 2007 року вона посварилася з вихователькою Галиною Хрущ. Коли та знепритомніла, Македон залила в горло виховательці нашатирний спирт. Суд у Жашкові визнав тещу Колесніченка винною. Її звільнили з роботи. Однак з приходом до влади Віктора Януковича у 2010 році Звенигородський суд виправдав Македон. Вона повернулася на роботу й отримала компенсацію 47 тисяч гривень. Потерпіла жодної компенсації не отримала.

«Чесні судді не можуть визнати невинною цю людину. Однак піти всупереч Вадимові Колесніченку – голові підкомісії Верховної Ради з питань звільнення суддів та реагування на порушення законодавства у сфері правосуддя бояться, – каже потерпіла Хрущ. – Я вже 5 років їжджу по судах і все марно. Мене й надалі футболитимуть у Звенигородку, там знову виправдають Македон, а потім за справу братиметься Апеляційний суд. По цьому замкнутому колу можна ходити безкінечно. Доки при владі буде Янукович і його вірний товариш – Вадим Колесніченко – справедливості не буде».

Дату наступного судового засідання обіцяють повідомити додатково.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100