Колишній заступник київського мера Леоніда Черновецького, голова Черкаської обласної організації «Свобода» Сергій Рудик балотується до Верховної Ради по виборчому округу №198 з центром у Смілі за вказівкою партії. Про це він повідомив у інтерв’ю «Главкому».

«У Смілі я вирішив балотуватися тому, що так сказала партія. У нас в «Свободі» питання «хочеш чи не хочеш» не обговорюються. Безперечно, в Чернівецькій області в мене шансів було б більше (Сергій Рудик там народився і виріс – ред.), легше було балотуватися. Я там 25 років тому закінчив школу, багато людей мене знають. Але питання балотування ми узгоджували з союзниками, багато чого залежало від компромісу на рівні партій. Формула 190 округів «Батьківщині», а 35 – нам, була затверджена по суті протягом останнього місяця перед виборами. Аби ми самі обирали округи, то думали б, де легше починати кампанію. Натомість отримали інші бонуси», – повідомив Сергій Рудик.

«Позиція партії така – нам треба перейти Дніпро не точечним способом – кілька депутатів місцевих рад, а системно. Тому ми пішли на цей варіант, щоб боротися за округи в Центральній Україні. В мене, насправді, був вибір між кількома округами регіону і я сам вибрав саме Смілу і Черкащину. Я був керівником Черкаського обласного виборчого штабу, але, по суті, тільки півроку. Потім став заступником керівника центрального виборчого штабу ВО «Свобода». Там я вів питання останнього дня виборів – ключових моментів: підрахунку, спостереження, співпраці с союзниками з цих ключових питань. Ми ж розуміємо, що у нас є шанси набрати пристойний результат, але вони можуть раптово закінчитись в ніч з 28 на 29 жовтня, якщо неправильно сконцентруємо свою увагу», – зазначив Сергій Рудик.

Між іншим, як повідомив Рудик, в інтерв’ю виданню, він два місяці в Смілі живе в друга Ігоря з «Нашої України», який його команді з трьох людей безкоштовно надав притулок. «Він політично активний чоловік, періодично приносить всю прессу», – розповів Сергій Рудик.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Нетолерантний 18.10.2012 01:21
От за що я люблю журналістів - так це за те, що вони все плутають :-* Відколи Рудик почав керувати обласною організацією партії?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Мороз 17.10.2012 16:55
КЛЮЧЕВОЕ - "Колишній заступник київського мера Леоніда Черновецького, голова Черкаської обласної організації «Свобода»..." - О КАК ЗАМАСКИРОВАЛИСЬ !!! ОКУПАНТЫ И МОРОДЕРЫ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100