Фото: progolovne.ck.ua

Фото: progolovne.ck.ua

Своїх соціологічних даних, на які можна було б опиратися, ВО «Свобода» не має ні в Черкаській області в цілому, ні в Смілянському окрузі зокрема, де балотується їхній кандидат Сергій Рудик.

«Ми можемо оперувати тільки чужою соціологією, яку мені зливають зі штабів», – повідомив у інтерв’ю «Главкому» Сергій Рудик.

«Керівник штабу Тимошенко, колишня керівник місцевої «Нашої України» та райдержадміністрації при Ющенку (Мар’яна Герасименко – ред.) при зустрічі зі мною два тижні тому казала, що в мене четверте місце. Вона сама психіатр, знає, що треба вкладати в голову. Решетняківські зробили злив, що в мене третє місце: на першому Тимошенко, в спину йому дихає Решетняк, далі я, а після мене Семинога. Нібито представник «Удару» Колесник п’ятий. Мої соратники підслухали на засіданні окружкому, що регіонали між собою говорили, що треба Рудика мочити, бо в нього друге місце. І якщо з’явилася чорнуха на мене, то щось в цьому є. Якщо вірити одним – в мене 11%. Чи це мене радує, якщо на перше вересня в мене було нібито 3%?» – промовисто зауважує Сергій Рудик.

Читайте також: Сміла: Хто з самовисуванців від ПР виграє вибори?

«По місту Черкаси у «Свободи» рейтинг 10%. По області може бути як більше, так і менше. По Кам’янці мені показали вражі дані, і там у «Свободи» рейтинг 19,1%. В Смілі менше – 10,5%. Але це чужі дані, своїх ми не маємо. Думаю, що отримати 10% в області для «Свободи» реально. Ось навіть Демініціативи нам показали непогані результати, хоча вони проти нас завжди були погано настроєні, давали 3%, коли інші 5%. І коли Бекешкіна показала нам 5,9% при явці в 61%, то це щось таки значить. Інша справа, скільки нам намалюють… – говорить Сергій Рудик. – В 2010 році ми побачили, як це буває. Тоді в Смілі ми набрали 5,4%, є своя фракція, так як і в Шполі, Каневі. В Черкасах у нас зупинився результат на 2,97%. Виграли суди, про те, що у нас 3,5%. Проте коли було остаточне рішення суду, депутатам вже роздали посвідчення. Тоді у нас була проблема відсутності своїх представників на дільницях, яку ми вирішили зараз своє співпрацею з «Батьківщиною».

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Марго 18.10.2012 11:37
Рудик очень даже может быть сегодня вторым. Он больше встречаеться с избирателями. Оставляет хорошее впечатление. Более того, он завтра может стать и первым, если Решетняк "замочит" Тимошенка. У Тимохи хоть рейтинг и колоссальный, но решетняковцы такое мочилово ему устроили на округе - что кабы чего не вышло. В итоге победит Рудык!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100