реклама Делікат

Бужанська територіальна громада на Лисянщині вшанувала пам’ять героя-земляка, який віддав своє життя за територіальну цілісність нашої держави – Тараса Гапіча, якому 5 грудня виповнився б 41 рік. В опорному закладі загальної середньої освіти «Бужанський ліцей», де Тарас навчався, відбувся мітинг з нагоди відкриття меморіальної дошки на його честь, пишуть «Вісті Черкащини».

319390343_892328161762632_1125969042727069116_n-1024x766

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять Тараса Васильовича та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу, цілісність та незалежність нашої держави хвилиною мовчання. «Тарас був справжнім патріотом своєї країни. Його життя обірвалось занадто рано, він ще міг стільки зробити для нашої громади, для родини і України», – зазначила у своєму виступі голова Бужанської сільської ради Валентина Стадник. Настоятель церкви Віри, Надії, Любові і матері їх Софії ПЦУ отець Іван відслужив панахиду пам’яті на честь загиблого воїна, спільно з його батьками – Надією Тихонівною та Василем Івановичем, дітьми Євгеном і Євою помолилися за упокій душі сина і батька, за перемогу над ненависним ворогом.

Тарас Гапіч загинув 27 травня цього року в ході оборонного бою підрозділів бригади з рашистами на Донеччині. Внаслідок обстрілу артилерією ворога, він отримав поранення несумісні з життям.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100