Обговорити гострі проблеми сьогодення, а також ситуацію в країні зібралися представники активу ветеранів журналістики Черкащини на зустрічі з народним депутатом Володимиром Зубиком. Голова черкаської обласної організації Національної спілки журналістів Сергій Томіленко наголосив на тому, що ветеранів цієї справи на Черкащині сьогодні налічується близько півсотні. І кому як не їм відомо, наскільки важко було працювати газетярам та телевізійникам за їхньої молодості, коли світ ще не знав Інтернету та диктофонів, коли було лише 2 газети і 1 телерадіоканал. Годі й говорити, що молодим журналістам сьогодні працюється простіше, принаймні в технічному плані зібрати інформацію можна набагато швидше й легше.


Ветерани редакцій і телерадіокомпаній підтримали пропозиції  народного депутата Володимира Зубика та його прагнення зробити життя людей кращим. Принаймні для того, щоб спокійно ходити вулицями й не боятися злодіїв, іти по тротуару і не впасти в яму чи їздити по дорогах так, щоб не відпадали колеса від автомобіля. За словами народного депутата Володимира Зубика, такі разючі зміни в країні можливі, якщо обирати до парламентського керма та до місцевої влади не спортсменів, акторів, поетів чи представників розмовного жанру, а істинних капітанів заводів, фабрик, ланів. Тільки справжній господар знає істинну ціну землі, а звідси – і як витягти країну з прірви. Для цього потрібно перш за все зробити землю товаром, щоб кожен селянин міг отримувати достойну орендну плату за свій пай.

– Сьогодні я живу в гідних умовах, але мені хочеться, щоб і мої земляки принаймні не знали нужди, – каже Володимир Володимирович. – Тому я гарантую підтримувати Черкащину в парламенті. А щоб мої колеги по цеху більше не роздавали порожніх обіцянок, а вчилися щось робити для своїх виборців, я разом з однодумцями у Верховній Раді склав проект угоди про відклик депутатів, які не дотримуються даного слова.

Літнє покоління журналістів тисячі разів зустрічалося з публічними людьми і зокрема з депутатами. Тому їх уже не «купити» красивими словами. Як зауважила Ніна Черняк, яка понад 40 років пропрацювала в царині журналістики, Володимир Зубик – людина, якій хочеться довіряти. Він говорить від чистого серця, а головне – його слова підтверджуються конкретними справами для людей.

– Я бачу сутність людини. У Володимира Зубика – світла і чиста аура, – додає Ніна Іванівна. – Мені було цікаво його слухати, ніякого лукавства в ньому немає.

Повірив Володимиру Зубику і ветеран журналістики Василь Страшевич. На своє запитання, що саме депутат робитиме для обласного центру, отримав чітку відповідь. Депутат пообіцяв, що в першу чергу сприятиме вирішенню питання підтоплення Південно-Західного району на розі вулиць Смілянської і 30 років Перемоги.

Наталя Каузак, фото Сергія Редька

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100