У Черкасах невідомі масово викрадають кабелі, які з’єднують ліфти із диспетчерськими пунктами.

Загалом з початку року злодії залишили без диспетчерського зв’язку понад 80 будинків. Усі вони знаходяться на території Соснівського та Придніпровського СУБів. Траплялися випадки, що люди, застрягши в ліфті, не мали можливості зв’язатися із диспетчером. Вони перебували в кабіні по кілька годин, намагаючись викликати допомогу.

– Така ситуація загрожує здоров’ю і життю жителів. Крадіжки продовжуються. Тому ми звернулися до обласного управління УМВС, адже перед цим скарги до районних відділів міліції не давали результату. Працівники Соснівського СУБу навіть спробували затримати підозрілого чоловіка, який нишпорив біля ліфтових кімнат. Його фото разом із заявою передали правоохоронцям. Проте й донині не відомо, чи був причетний цей чоловік до викрадень, – розповів директор департаменту житлово-комунального комплексу Олександр Риджаніч.

Загалом по місту було поцуплено близько 1,3 км кабелю. Понад 1 км – на території Соснівської служби утримання будинків і 250 метрів – на території Придіпровської СУБ. Нині без кабелів перебувають ліфти у 8-ми будинках. До кінця тижня там усе планують відремонтувати і під’єднати ліфти до диспетчерських пунктів.

Для того, щоб крадії не змогли дістатися кабелів зв’язку, комунальники вимушені наймати верхолазів, які наново прокладають мережі по зовнішніх стінах будинків. Таким чином можливість викрадення зводиться до мінімуму, пояснюють у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Сонька Золота ручка 18.10.2012 09:57
Значить пыдозрылий чоловык выдстэгнув бабло мынтам ы все на цьому закынчилось
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100