Учора в адміністративних межах Чапаївської сільської ради, в прибережній зоні річки Золотоношки було виявлено загибель риби (щука, плітка, верховод).

Середня кількість загиблої риби – 2 екземпляри на 1 кв.м. Протяжність ділянки, де виявлено загиблу рибу, становить приблизно 1,5 км, повідомляє прес-служба МНС області.

Лабораторією Державної екологічної інспекції в Черкаській області проведено замір вмісту розчиненого у воді кисню. За експрес-аналізом вміст кисню у воді становить лише 0,8 мг/л при нормі 4 мг/л. Також для хімічного аналізу було відібрано проби води (результати аналізів будуть готові протягом 5 днів).

На місці події працювала спеціально створена комісія у складі іхтіологів Держрибохорони в Черкаській області, представників Золотоніської СЕС, Державної екологічної інспекції, Черкаської міжрайонної прокуратури з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері, оперативної група служби цивільного захисту в Золотоніському районі ТУ МНС.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 smart 19.10.2012 11:36
Пропоную прочитати-http://gigamir.net/news/ukraine/region/pub66097/.....
Що змінилося за 2 роки? Що мер Золотоноші зробив для вирішення питання? НІЧОГО...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 smart 19.10.2012 11:27
Чи є якась управа на такі витівки ? Чи довго ще навколішнє середовище будуть травить золотоніські помиї? З року в рік те ж саме!!!!!! І де ж висновки попередніх комісій!!!! Де покарані? Спробували б таке утнуть скажімо в Німеччині...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100