реклама

реклама

З черкащанами зустрівся британський пожежник Джейсон Хал, який знаходиться в Україні та навчає українських рятувальників долати наслідки російських обстрілів.

IMG-5243

Зустріч із містянами відбулась у Черкаському Гончаренко центрі, куди британського вогнеборця запросила викладачка англійської мови Олеся Міненко. Закордонний гість поділився зі слухачами цікавими історіями з власного досвіду. Крім того, він провів практичне заняття з іноземної мови, пояснивши відмінності британської та американської вимови, а також особливості англійського гумору.

Наразі Джейсон Хал знаходиться в Україні, де навчає українських рятувальників, як долати наслідки російських обстрілів. У Черкасах він прочитав низку лекцій у Черкаському інституті пожежної безпеки, а незабаром попрямує до Києва, проводити заняття зі столичними працівниками ДСНС та студентами-пожежниками. «Я об’їхав багато українських міст, які постраждали від російської агресії. Був у Херсоні, Дніпрі, Кропивницькому, Запоріжжі, Миколаєві. Мені дуже подобається Україна. І я захоплююсь українцями, їхньою сміливістю та відчайдушністю. Щиро радію тому, що у мене є можливість бути тут і ділитися з українцями своїм досвідом», - наголосив Джейсон Хал.

IMG-5244

«Джейсон – чудова людина, професіонал, знавець пожежної справи та блискучий педагог. Це дуже важливо, що він ділиться з українцями секретами своєї майстерності. А під час нашого заняття ми побачили, що він не лише може навчати рятувальників, а ще й чудово викладає англійську», - зазначила викладачка Гончаренко центру Олеся Міненко.

IMG-5242

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100