У ніч з 17 на 18 жовтня до Лисянського райвідділу міліції звернувся кандидат в народні депутати України, який проживає в смт Лисянка, з повідомленням про те, що на подвір’ї його домоволодіння вибухнув невідомий предмет. На місце події виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом УМВС. Травмованих немає.

Наразі проводяться слідчо - оперативні заходи по з’ясуванню всіх обставин даної події та встановленню осіб, причетних до цього інциденту. Про це інформує прес-служба управління МВС у Черкаській області.

Нагадаємо, раніше віце-спікер парламенту Микола Томенко заявляв, що в ніч на 18 жовтня було здійснено напад на керівника штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» у Черкаській області Анатолія Бондаренка. Микола Томенко повідомив: пізно ввечері, коли Анатолій Бондаренко повертався із зустрічей з громадянами у свій приватний будинок, було здійснено напад, під час якого була кинута граната, і лише щасливий випадок врятував йому життя.

реклама

Коментарі  

 
+7 #7 Петро 18.10.2012 22:55
Після Христинівської гранати міг щось цікавіше придумати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Аферист 18.10.2012 22:53
Шановні!!! Я Вам більше скажу, у 2004 році цей аферитст заявив, що в нього викрали автомобіль БМВ, який знайшли в Луганську, та як виявилось Анатолій його просто продав...потім підпал машини(сусіда), зараз граната, яку кинули друзі з "Торпеди", які приїзжали спостерігачами від Бондаренка в Лисянку в 2004-му...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 патріот 18.10.2012 20:05
що тільки ребята не придумають.я вже не раз говорив, ті що хочуть , то роблять і не помиляються. на черзі залишився головний "опозиціонер" гресь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Коропчик 18.10.2012 19:52
Расскажу я вам ребята, про хасанские края
Как сражалась там граната, подруга,
Птичка быстрая моя
Эх, граната моя граната, ведь мы с тобой не пропадем,
Мы с тобой моя граната в бой за Родину пойдем…
группа «Запрещенные барабанщики»
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Агент 07 18.10.2012 19:41
Не зрозуміло: стільки "замахів на життя" , що не відомо - чому до сих пір ціла машина?? :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Ужасть 18.10.2012 18:22
Ребята, второй раз подряд взрывается граната. Гранаты, (кроме противотанковых ) бывают двух типов: наступательные и оборонительные (на фото о взрыве у Бондаренка). У первой поражающая сила и разлет осколков в радиусе 10-15 метров, у второй в радиусе 100 метров. Извините... но окна (как в первом случае у Наконечного кажется...) выбило бы даже взрывной волной... а они только потрескались. Есть еще взрывпакет..имитирующий на учениях типа взрыв гранаты... но он может только оторвать пальцы , если взорвется в руке... Фуфло все..это а не гранаты :cry: Или может кандидаты дубовые...что их осколки не берут.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #1 Микола 18.10.2012 15:17
У Бондаренка один до одного повторюється сценарій виборів до обласної ради 2010 року. Тоді "підпалювали" його машину на подвір`ї в Черкасах, зараз - у Лисянці. :P :P ЗАМОВЛЕННЯ НА ШУХЕР виконує одна і таж фірма.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100