Віце-спікер Парламенту Микола Томенко заявив, що найсумніші прогнози про те, що «донецька» Черкаська влада (як відомо, голова обласної адміністрації Сергій Тулуб та біля ста чиновників на Черкащині, які сьогодні керують областю, є вихідцями з Донецького регіону), перетворить Черкащину на сумновідому Донеччину 80-90-х підтвердилися. Про це інформує прес-служба віце-спікера.

Микола Томенко зауважив, що ще не вщухли розмови про те, що був здійснений напад на одного з кандидатів в депутати в Уманському виборчому окрузі, як в ніч на 18 жовтня було здійснено напад на керівника штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» у Черкаській області Анатолія Бондаренка. Микола Томенко повідомив: пізно ввечері, коли Анатолій Бондаренко повертався із зустрічей з громадянами у свій приватний будинок, було здійснено напад, під час якого була кинута граната, і лише щасливий випадок врятував йому життя.

Микола Томенко говорить, що «ми мали інформацію від чесних працівників служби безпеки про те, що розроблені сценарії боротьби з опозиційними кандидатами, які включали в себе: на першому етапі – погрози, а на другому – знищення наших кандидатів в депутати».

Політик нагадав, що вже мали місце погрози і залякування родини кандидата в депутати на Черкащині Леоніда Даценка, також є інформація про погрози кандидатам від Об’єднаної опозиції, які лідирують в округах, Володимиру Гресю та Миколі Булатецькому.

Микола Томенко звернувся до Міністра внутрішніх справ і особисто до Президента України (оскільки, як він пояснив, Голова обласної адміністрації Сергій Тулуб позиціонує себе, як особистий друг Віктора Януковича, який ніколи не звільнить його з посади, хоч би тут кидали гранати не лише на лідерів опозиції, а й підривали цілі будинки) з вимогою втрутитися в ситуацію і не допустити напередодні виборів повторення у Черкаській області сумновідомого періоду на Донеччині та зупинити «беспредел», коли від погроз перейшли до намагання фізично знищити лідерів Черкаської опозиції.

Підсумовуючи, Микола Томенко зауважив, що натомість найбільш цинічне в цій ситуації те, що сьогодні влада разом з міліцією охороняє мільярдерів – кандидатів в народні депутати, які на вулицях Черкас і обласних центрів роздають гроші, підкуповуючи виборців, в той час, коли відбуваються випадки нападів раніше на бізнесменів, а тепер і на політиків.

Дивіться також ВІДЕО з прес-конференції.


реклама

Коментарі  

 
+4 #14 КС 22.10.2012 08:56
Пан Томенко, навідь Зубик ..................в Чорнобаївському районі на протязі одного місяця зробив більше корисних справ чим Ви за десять років працюючи у ВР. Покажіть той один квадратний метр асфальтного покриття покладений за бюджетні кошти ( я не говорю вже за власні) з Вашої ініціативи чи Вашого клопотання.
Можливо час закінчувати трясти губами чи потрясати повітря майбутніми черговими обіцянками, а необхідно щось зробити практично.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #13 Розумниця 19.10.2012 15:24
Да, читаю про такі вибухи і думаю, може їх тими гранатами закидуть, що по 30 гривень на базарі коштують?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #12 оглядач 19.10.2012 15:21
Цитую Вона:
Бачила на одному з сайтів фотку "зроблену одразу після вибуху"... Ну пластикову пляшечку зім'яло, ну земельку на доріжку розкидало... Щось не щастить Бондаренкові із "замахами"... То машину не ту спалять, то кинуть таку гранату, що пітарда завдає більших руйнувань.

наврочили :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #11 Читатель 19.10.2012 15:18
..."який ніколи не звільнить його з посади, хоч би тут кидали гранати не лише на лідерів опозиції, а й підривали цілі будинки"... Трижды прослушала Коленькин спич, а таких фраз не нашла. И это очевидно -- он бы не рискнул так откровенно врать. А Прочерк молодцы -- не услышали, так допридумали -- чтоб интереснее было!!! (Знаю, что мой комментарий не опубликуют -- ну хоть модераторы прочтут. Все же будут знать, что о них люди думают).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #10 Вона 19.10.2012 15:01
Бачила на одному з сайтів фотку "зроблену одразу після вибуху"... Ну пластикову пляшечку зім'яло, ну земельку на доріжку розкидало... Щось не щастить Бондаренкові із "замахами"... То машину не ту спалять, то кинуть таку гранату, що пітарда завдає більших руйнувань.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #9 Борщ 18.10.2012 20:19
Пусть такой вумный в телевизоре Томенко обьяснит недоумевающему народу, почему он и остальные "отцы" так называемой обьеднаной аппазиции , простите,
за**дели(по другому не скажешь) выдвигаться на округах? Ведь это был бы минус 10-20 мажоритарщиков-регионалов или тушок-самовысуванцов стопудово
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #8 Политтехнолог 18.10.2012 15:05
Информация не соответствует действительност и. Это очень дешевый PR. На другой информационный повод не хватает ни денег, ни мозгов! Деньги еще в Америке, мозг в Харькове. "Чому дурний? Бо бідний. Чому бідний? Бо дурний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #7 Следователь 18.10.2012 14:59
Краткая информация о следственных действиях. Гранату вставили "потерпевшему" в место, которым садятся, потом - выдернули кольцо, "...і лише щасливий випадок врятував йому життя ....". Направления следствия: 1."Щасливий випадок" - это имя друга ("подруги"). 2."Щасливий випадок" - это процесс метеоризма.
Википедия: "Метеоризм (от греч. μετεωρισμός — поднятие вверх, вздутие) — избыточное скопление газов в кишечнике. Проявляется вздутием живота, пучением, распирающей болью в животе; возможно обильное («взрывное») выделение большого количества пищеварительных газов (так называемая флатуленция)".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Вася 18.10.2012 14:28
Цитую ПРОЗОРО:
А вот по поводу "випадка" поподробней. Кто-то накрыл гранату своей грудью? Или граната была из пластилина? Или это был камень а кому то показалось.. граната?
Почему ПРОЧЕРК не расписал покушение, если оно было. Про дядька с самодельными пистолетами из Каменки все так подробно...а тут только Томенко прорвался с сенсацией.

Пан Томенко мабуть перший дізнався про гранату, а Бондаренко тільки зараз із новин довідався, що на нього було здійснено напад, причому це був "теракт", оскільки від гранати могло загинути багато людей... За декілька днів до виборів на всіх опозиційних кандидатів Черкащини будуть "нападати", "ображати", "кидати", "різати", "по-чорному піарити", а все через поступову втрату потенційного виборця на користь того ж "УДАРу", наприклад...
запахло вєсной, прямо...тобто не вєсной, а білим зданієм у центрі :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Олексій 18.10.2012 14:21
Та ви шо, то ж тайна слєдствія. На Януковича також напали "веселі яйця", тут же бомбами з навозу закидали... ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100