реклама

реклама

Народний художній колектив України Вокальна студія "Карамель" Черкаської гімназії № 31 взяв участь у програмі багатожанрової Міжнародної конкурсної мистецько-освітньої програми «Моя нескорена Україна в обіймах світу».

321338048_719586719794970_9221427412150759226_n

Програму створено в умовах воєнного стану в Україні з метою сприяння практичному продовженню мистецької освіти талановитих дітей та молоді і здійснення психологічної реабілітації учасників програм засобами мистецтва.

Програма проводиться Міжнародною освітньо-культурною Асоціацією у партнерстві з Виконавчою дирекцією Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!», персональний склад якої затверджений Міністерством освіти і науки України, Міністерством культури та інформаційної політики України і Міністерством соціальної політики України.

Міжнародна конкурсна мистецько-освітня програма для талановитих дітей і молоді відбулася на мистецькій конкурсній платформі WYACP «Harmony».

Програма світової молодіжної мистецької конкурсної платформи «Гармонія» – world youth art competition platform «Harmony» (WYACP «Harmony»), створена у партнерстві з представництвом Міжнародної освітньо-культурної Асоціації у Великобританії – UK Вranch International Educational Cultural Company (UK Вranch IECC), Британським благодійним фондом Sincere Education and Cultural Development (SECD) та Благодійним фондом «Міжнародна педагогічна школа» – Charitable Foundation «International Education School».

За результатами рішення журі, у склад якого входять видатні діячі культури та мистецтва з Австралії, Великої Британії, Чехії та України, Вокальна студія "Карамель" та соліст студії Тимофій Сухін стали лауреатами Першої премії в номінації "Естрадний вокал" Ансамблі та Солісти відповідно.

 Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100