реклама
Sucurity Police

реклама

23 грудня – останній навчальний день у школах цього року. Заступниця міського голови Черкас, кураторка галузі Анастасія Чубіна повідомила, що департамент освіти та гуманітарної політики запустив анкетування батьків про вибір форми навчання на наступний семестр.

Анастасія Сергіївна вітає учнів, батьків та вчителів із закінченням навчального семестру та початком зимових канікул та інформує про початок опитування батьків.

«Прошу батьків поставитися до цього питання максимально відповідально, – говорить Анастасія Сергіївна. – Розумію, що запит на очне навчання вже буде більшим. Тому освітяни шукають варіанти, як вивести на навчання додаткові класи. Бажаю усім гарних та мирних канікул. До зустрічі в школі у 2023 році».

За інформацією департаменту освіти та гуманітарної політики, зимові канікули у школярів розпочнуться завтра, 24 грудня, і триватимуть два тижні, до 8 січня 2023 року.

Структура навчального року визначається  педагогічною радою закладу.  Взагалі тривалість канікул упродовж навчального року не може  становити  менше 30 календарних днів. Відповідно заклади загальної середньої освіти мають осінні, зимові та весняні канікули.
Однак два навчальні заклади Черкас, а саме ФІМЛІ та Гумантіарно-правовий ліцей проводять лише зимові канікули, які триватимуть 30 календарних днів – з 24 грудня 2022 року по 22 січня 2023 року.

Про це пише city-news.ck.ua

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Алекс 25.12.2022 11:22
Знову кураторка і заступниця...скільки модератор буде засмічувати мову??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100