реклама

реклама

Благодійну акцію «Подаруй дитині радість» реалізували волонтери Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру. Необхідні речі та солодощі передали вихованцям спеціалізованих шкіл у Золотоноші та Вільшаній 22 грудня, – про це повідомляє кореспондентка видання «Прочерк».

photo_2022-12-23_10-23-21

Акцію організували для дітей-сиріт з нагоди новорічних свят. Мета волонтерської ініціативи: допомогти найбільш незахищеним – діткам із спеціалізованих шкіл і дати їм можливість відчути диво та святковий настрій. Для допомоги обрали Золотоніську та Вільшанську спеціалізовані школи, адже від них був запит.

photo_2022-12-23_10-23-24

«Ми зв’язалися із волонтерами, які їздять в різні школи по нашій області і допомагають їм. Так ми дізналися, чого вони зараз потребують, склали список необхідного та запровадили збір в МРЦ», – розповів координатор благодійної ініціативи Микола Максьома.

photo_2022-12-23_10-24-43

Збір у МРЦ тривав до 16 грудня. Завдяки черкаській молоді та волонтерам Молодіжного ресурсного центру вдалося зібрати 4 великі пакети необхідних дітям речей. Зокрема, теплий одяг (кофти, шкарпетки) та взуття (зимові черевики, кросівки), засоби особистої гігієни (шампуні, гелі для душу, зубні пасти тощо), а також солодощі.

photo_2022-12-23_10-23-25

Микола Максьома поділився: «Організація подібних благодійних акцій – це новий досвід  для мене. Проте я давно хотів спробувати зробити якусь хорошу справу. День Святого Миколая став чудовим приводом для цього».

Організувавши для дітей невеличке свято з вправами та іграми, волонтери подарували дітям іграшки, солодощі та інші потрібні речі.

Анастасія Бут

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100