реклама

реклама

Тридцять днів для виїзду з України встановили працівники Уманського відділу Управління ДМС у Черкаській області 65-річному громадянину російської федерації. Іноземець набув статусу нелегального мігранта, був оштрафований та притягнутий до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП. Відповідно до рішення про примусове повернення до країни громадянської належності зобов’язався самостійно виїхати з України у встановлений міграційниками строк.

321153558_825629165197500_678044888598400223_n

Іноземця до підрозділу Міграційної служби доставили працівники Уманського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області. Жителька одного з сіл Уманського району звернулася до правоохоронців із приводу насильства в сім’ї з боку співмешканця, громадянина рф. Для посвідчення особи 65-річний чоловік надав паспорт громадянина рф.

Працівники Міграційної служби перевірили документи та підстави перебування іноземця на території України. З’ясували, що громадянин рф прибув в Україну кілька років тому, а останній час переховувався на Уманщині.

За домашнє насильство стосовно співмешканки кривдник притягнутий до адміністративної відповідальності, а от за порушення міграційного законодавства України йому доведеться якнайшвидше відправитися на росію.

Про це повідомляє Міграційна служба Черкащини.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100