реклама

реклама

Мерія Черкас продала приміщення колишнього магазину «Електрон», що по вулиці Різдвяній, за 8,5 млн. грн. Хоча стартова ціна складала – 3,6 млн. грн. Результати аукціону оприлюднили на порталі «Прозоро», пише «Вікка».

Зображення1

Кошти, отримані від продажу об’єкту, надійдуть до бюджету розвитку Черкас.

Магазин «Електрон» був відкритий у 70-х роках. У радянські часи і на початку 90-х там продавали електронну техніку. Згодом відкрили продуктовий магазин.

За право придбання нерухомості, площею майже 900 м.кв, боролися три претенденти. Серед них представниця з Харкова, а також компанія, яка представляє в Черкасах мережу «Файно-маркет». Перемогу отримав черкаський представник. Він вказав найбільшу суму в 8.5 млн. грн. Це компанія «Фортекс». Нині очікується на підписання протоколу.

ТОВ «Фортекс» належить Олександру Прокопчуку. Він  володіє кількома десятками фірм у місті, через які є співвласником багатьох об’єктів нерухомості. Свого часу мав відношення до Черкаського заводу телеграфної апаратури, який нині перебуває у стадії банкрутства.

Одна із компанія Прокопчука«Юрфактор сервіс» цього року стала переможцем в аукціоні на придбанні землі по вулиці Гагаріна під історичними пагорбами. Землю фірма Прокопчука придбала за майже 2 млн. грн. Ймовірно, що по вулиці Гагаріна він збудує об’єкт торгівлі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100