Мережами розповсюджували фейк, нібито російські військові під час нічного штурму Бахмута взяли у полон добровольця з батальйону «Реванш» Станіслава Коломійця, пише “Детектор медіа“.

Навесні Коломієць записав відео у селі Мощун на Київщині, де на тлі загиблих росіян каже, що «цим шакалам» не вдалося розграбувати майно українців. Це відео використали російські пропагандисти, підписавши його, мовляв, цього воїна Збройних сил України «знайшли, взяли та покарали». Як доказ вони опублікували відео, на якому він у полоні нібито «просить вибачення» в російських окупантів.

321810608_590247759774897_8207592806135695979_n

Насправді Станіслав Коломієць, який до повномасштабної війни керував муніципальною інспекцією в Черкаській міській раді, наразі у Києві і не може бути по той бік лінії фронту на Донбасі.

Це підтвердив колишній народний депутат Ігор Мосійчук, Коломієць є його кумом.

“Розмовляю з кумом Станіслав Коломієць і кумою, які їдуть в авто по нашій прекрасній столиці… а ж тут приходить повідомлення, що кума «взяли и наказали» при нічному штурмі Бахмута. Яким же лайном годують росіян гонячи їх на забій в Україну, кремлівські пропагандисти. Куме, многії літа! Не переймайся, мене вони разів з десять вбивали і в полон брали у своїй уяві”, – написав Мосійчук.

Російські пропагандисти у такий спосіб залякують українців і на тлі власних поразок створюють оманливий ефект, що на фронті досягають успіхів.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100