реклама

реклама

Катання на льоду під забороною - зокрема, це один з пунктів заборон, про які повідомляла Золотоніська міськрада днями. Але коли інформацію опублікували ряд ЗМІ, на міському сайті текст замінили. Тепер заборони суттєво пом’якшали. Проте обов’язки переклали на старост громади...

Далі текст дослівно:

«Увага! В умовах дії воєнного стану в Україні, відповідно до розпорядження Черкаської ОВА від 02.04.2022 №131 «Про заборону навігації для маломірних (малих) суден, моторних суден, прогулянкових вітрильних суден, прогулянкових суден, спортивних суден, швидкісних суден, суден флоту рибної промисловості, а також водних мотоциклів і засобів розваг на воді та на водоймах Черкаської області на період воєнного стану» встановлено заборону навігації, за винятком суден спеціально уповноважених органів державної влади, які здійснюють охорону водних біоресурсів, Національної поліції України, Збройних сил України та інших органів державної влади.

У зимовий період водойми покриваються льодом , який є льодом серйозної небезпеки , оскільки багато людей, особливо дітей , виходять на незміцнілу кригу, тим самим наражаючи своє життя на смертельну небезпеку. На превеликий жаль, щороку на льоду гине чимало людей, переважно рибалки.

Враховуючи вищевказане, з метою попередження загибелі людей на водних об’єктах області в зимовий період, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Золотоніської міської ради звернувся до старост сіл громади з проханням облаштувати на прибережних частинах водойм інформаційні таблички з попередженням про необхідність дотримання даного розпорядження»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100