реклама

реклама

Новий інвентар для безпечніших і результативніших тренувань отримала ще одна спортивна школа в Черкасах. Цього разу – це КДЮСШ «Вулкан». Напередодні перший заступник міського голови Сергій Тищенко передав для її вихованців шоломи, рукавиці, захист для тіла та інше спорядження для занять єдиноборствами. Під час відвідин школи він ознайомився із умовами, в яких займаються юні спортсмени, та поспілкувався з майбутніми чемпіонами.

1_2035

– Дякую всьому тренерському колективу, який працює в цій школі, кожному, хто в цей важкий для всіх українців період допомагає через спорт розкрити потенціал дитини, привчає нашу молодь до активного й здорового способу життя, – прокоментував Сергій Тищенко та звернувся до вихованців КДЮСШ. – Зараз у нашому місті є багато прикладів відомих боксерів, на яких можна рівнятися. Але навіть якщо хтось із вас не стане іменитим спортсменом, це не привід перестати займатись. Тренування допоможуть і в повсякденному життя кожного з вас. Бокс – це зовсім не про кулаки. Це сила духу й внутрішній стержень. Ми з командою і надалі працюватимемо для того, аби в наших юних спортсменів був найкращий інвентар та обладнання.

Черкаська влада системно працює над поліпшенням умов для тренувань у муніципальних школах. Аби діти були більш мотивовані до занять спортом та досягали високих результатів.

IMG_6330

Раніше Сергій Тищенко, який очолює обласну федерацію боксу, разом із заступницею міського голови Анастасією Чубіною, яка опікується освітньою галуззю, передали нове спорядження для вихованців спортивного клубу «Форсінг», Черкаського Центру Боксу, боксерського клубу «Манеж» та КДЮСШ «Вікторія».

Тренери, які працюють із дітьми в цих клубах наголошують: підсилення інвентарем важливе для занять у залі та для участі вихованців у змаганнях, оскільки існують чіткі вимоги до спорядження.

 Про це повідомляє сайт ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100