Сьогодні Черкаська координаційна рада руху «Чесно» презентувала список кандидатів, які йдуть до Верховної Ради за списком політичних партій та мажоритарників, «відфільтрованих» відповідно до критеріїв доброчесності. Проаналізувавши дільність майже 200 черкаських кандидатів, до списку порушників потрапили 21.


Як зазначив координатор черкаського майданчику руху «Чесно» Назар Обідзінський, отримані результати не є кінцевими і можуть змінюватись:

– Якщо у представників політичної партії чи в самого кандидата-мажоритарника будуть якісь аргументовані заперечення, то робота буде продовжена, і зміни в його особистому профайлі на сайті руху «Чесно» будуть відображені.

Прикладом цього є 194-ий округ, у якому кандидата в народні депутати Миколу Булатецького зарахували до списку за порушення одного із критеріїв доброчесності (порушення прав і свобод людини) під час мітингу афганців.

– Ми аргументовано довели, що навпаки факт ламання турнікетів в будівлі Черкаської міської ради був здійснений на захист певної групи громадян, їхніх прав і свобод. Тому відповідна зміна в профайлі кандидата відбудеться днями, – запевнив Назар Обідзінський.

– Тепер 194-ий округ чистий від порушників, – продовжує далі експерт від Комітету виборців України Юрій Сас. – А от у смілянському виборчому окрузі (№198) порушників – шестеро. Це одна з найбільших цифр. Зокрема, й узгоджений кандидат від опозиції, суб'єктом висування якого є ВО «Свобода», Сергій Рудик, у якого спосіб життя не відповідає задекларованому прибутку.

Відтак, на думку експерта, усім політикам треба вчитися бути «прозорими».

Ознайомитися із переліком порушників на черкаських округах можна на сайті руху «Чесно» в рубриці «Чеснометр».

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Василь 20.10.2012 09:44
З таким обличчям як на фото, важко бути чесним...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #2 Комуніст 19.10.2012 17:41
Тут я циркуля підтримаю: одне(!!) лише порядне діло зробив разом з нами - і відразу в бунтарі-народники записали. Тож, люди! Підтримуйте наступного разу і ви афганців, лікарів, чорнобильців, обдурених вкладників у їх вимогах до влади, як це робимо ми - і ви підніметеся до рівня героя очерку :P (хоча б у власній свідомості)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Микола 19.10.2012 17:26
Що, з списку голосування? Викреслять..? :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100