реклама

реклама

Виконавчий комітет Золотоніської міської ради оголосив тендер на висвітлення своєї діяльності у засобах масової інформації, пише 18000

Послуга повинна надаватися до кінця цього року. Загалом майбутній підрядник має розмістити матеріалів на площі у 81500 сантиметр в квадраті.

Критерії для учасника:

–  бути зареєстрованим відповідно до чинного законодавства як друкований ЗМІ;

–  спосіб та сфера розповсюдження: за передплатою та у роздріб, гарантований мінімальний обсяг розповсюдження за передплатою в місті Золотоноша та сільських населених пунктах Золотоніської громади повинен становити не менше 1000 примірників за 2021 та на 2022 роки.

–  тираж: не менше 1500 примірників

–  періодичність видання: не менше 1 разу на тиждень;

– редакція ЗМІ повинна мати не менше ніж 2 інтернет-ресурси для висвітлення інформації міста та громади, власне або орендоване приміщення в м. Золотоноша.

– кореспонденти редакції повинні бути присутні на усіх засіданнях виконавчого комітету, круглих столах, нарадах та інших заходах, які можуть проходити одночасно (2-3 заходи), та забезпечити термінову присутність на засіданнях та різних заходах, протягом 15 хвилин від моменту повідомлення.

Зазначимо, що інші великі замовники області, наприклад, Черкаська міська рада чи Черкаська ОВА такі послуги поки не замовляли. Сума у півмільйона гривень близька до тендеру Хмельницької міськради.

У 2022 році Золотоніська міська рада замовила аналогічні послуги за 657 тисяч гривень. Їх надавала «Газета Златокрай».

У 2021 році міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський був обраний народним депутатом на довиборах по 197 виборчому окрузі.

Вибори міського голови мали відбутися у березні минулого року, однак були відкладені через воєнний стан.

На сьогодні обов’язки міського голови Золотоноші виконує перший заступник Войцехівського – Олег Масло. Ще один заступник – Олександр Флоренко. Інша заступниця Войцехівського – Мар’яна Ніщенко – стала його помічницею.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100