реклама

реклама Делікат

реклама

Військовослужбовець Степан Бондаренко із Тального удостоєний відзнаки Міністерства оборони України. «Знак пошани» тальнівцю вручив міський голова Василь Сідько спільно із начальником Третього відділу Звенигородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Валерієм Кудлою.

Василь Сідько від імені громади подякував військовому за сумлінне та віддане виконання військового обов’язку на захисті Батьківщини.

Степан Бондаренко був мобілізований 8 березня 2022 року, служив піхотинцем у гарячих точках Луганської та Донецької областей. Відповідальний, чесний, сумлінний. На нього могли покластися бойові побратими та керівництво, знаючи, що не підведе, як би складно не було. Витримувати небезпеку та непередбачувані випробування, як зізнається сам солдат, допомагали віра в перемогу та підтримка родини. У Степана Степановича четверо дітей, тож він твердо знав заради кого він ризикує життям.

Наразі чоловік повернувся у рідне місто, за станом здоров’я Степан Степанович звільнився із військової служби. Тепер ставить перед собою мету – працювати, бо ж тут, у тилу, це найголовніше завдання для кожного – тримати економічний фронт.

Тальнівська міська територіальна громада

324851849_2491760044304630_888712364540678777_n


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100