реклама

реклама

"Новий рік розпочав з відрядження. За кілька днів відвідав шість країн та провів ряд успішних зустрічей.

Одна з яких має шанси стати інвестиційною перспективою для Черкаської області. Напередодні зустрівся з організаторами Люксембурзько-Українськогт бізнес-форуму "RAPID RECOVERY OF UKRAINE" - "ШВИДКЕ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ", який заплановано на кінець місяця", - пише перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко у "ФБ"

Французькі партнери Черкащини та українці Франції зібрали невелику партію ліків та медпрепаратів

Французькі партнери Черкащини та українці Франції зібрали невелику партію ліків та медпрепаратів


Форум проходитиме під патронатом офісу Прем’єр-міністра Люксембургу у співпраці з Торговою палатою Люксембургу та головними спонсорами зі штаб-квартирою в Люксембурзі: ArcelorMittal, Європейський інвестиційний банк, Clearstream та інші

Форум об’єднає прямих інвесторів та українських спонсорів проектів, люксембурзьку фінансову індустрію, багатосторонні фінансові установи, а також уряди ґ, органи місцевого самоврядування та громадські, політичні організації з України та Європи. Очікується, що учасники визначать можливості, ризики та питання, які необхідно буде вирішити, щоб забезпечити широке скоординоване інвестування.

До участі у форумі запрошені українські міністри та депутати, представники місцевих органів самоврядування, лідери бізнесу. Робота форуму буде організована 7ояхос широких дискусій на 12 тематичних панелях, щоб пояснити інвестиційні потреби та можливості.

Планую презентувати потенційні можливості Черкащини для серйозних інвесторів. Зокрема, представити проекти в галузі охорони здоров'я з урахуванням можливостей та потреб закладів обласної ради, освіти, підтримки спорту та молоді", - про це інформує перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко

Також він повідомив, що французькі партнери Черкащини та українці Франції зібрали невелику партію ліків та медпрепаратів. Під час зустрічі вони передали для КНП "Черкаський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни Черкаської обласної ради" протизастудні та антивірусні медикаменти, перев'язувальні матеріали, катетери, фізрозчини та інші медпрепарати. Увесь гуманітарний вантаж вирушив до Черкас.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 А би 12.01.2023 19:54
ляпнуть,ми як би працюємо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Зінченко 12.01.2023 17:17
Цитую 1:
Это же сколько денег потрачено на эту ерунду?? :eek:

де APTIV, де Saturn??? а скільки розмов було.......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 1 12.01.2023 16:36
Это же сколько денег потрачено на эту ерунду?? :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100