реклама

реклама

Доцентка кафедри дошкільної освіти Наталя Степанова здобула перемогу в VII Міжнародному міждисциплінарному конкурсі наукових і творчих робіт імені Володимира Маняка та Лідії Коваленко. Про це повідомляють на сайті Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Робота Наталії Степанової визнана кращою в спеціальній темі Конкурсу–2022: «Я, моя родина, моя країна: пам’ять про Голодомор і погляд на сучасну війну росії проти України крізь призму особистого досвіду». У своєму проєкті авторка поєднала індивідуальну історію власної родини в епоху Голодомору та реалії сучасної російсько-української війни.

1

Організатором заходу є Український науково-дослідний та освітній центр вивчення Голодомору.

10 січня в Міністерстві освіти і науки України відбулося урочисте нагородження переможців Конкурсу.

— Українська нація — молода, але з-поміж інших її вирізняє тисячолітня, багата подіями історія. Ми заслуговуємо на щасливе, а головне гідне життя у суверенній, незалежній державі. 2023 рік для мене почався із маленької перемоги, яка, я в цьому щиро переконана, обов’язково переросте в Велику Перемогу рідної України над ворогом, — зазначає Наталія Степанова.

реклама

Коментарі  

 
-2 #2 Звикайте 16.01.2023 10:12
Цитую Алекск:
Коли адмін перестануть калічити мову??науковець але не науковиця!!вчіт ь мову!!

Це так по-новому, щоб веселіше було: науковиця, продавчиня, членкиня, історикиня і так далі. Без перекладача не обійтися. Хоча еталон української мови - черкасько-полтавська говірка. А це калічення мови.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Алекск 15.01.2023 19:09
Коли адмін перестануть калічити мову??науковець але не науковиця!!вчіт ь мову!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100