реклама

реклама

Під керівництвом Лариси Петрушевець, відбулось засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших міських об'єктів, встановлення пам'ятних знаків, на якому розглядалися результати громадського обговорення стосовно перейменування вулиць, провулків міста Сміла, пише smila-ua.com

В ході тривалої аргументованої дискусії, комісія вирішила звернутись до міського голови з пропозицією внести подання до міської ради та підготувати відповідно проєкти сесійних рішень. Наразі члени комісії проголосували лише за близько 50-т назв вулиць, з приводу нових назв яких не було заперечень, дискусій і інших пропозицій.

З проєктом рішення можна ознайомитись за посиланням: https://www.smila-rada.gov.ua/sites/default/files/rishennya_miskoyi_rady_pereymenuvannya_vulyc_provulkiv.docx.

2023-01-16-komis

Окрім цього, з метою всебічного вивчення можливості перейменування окремих об'єктів топоніміки, вирішено залучити до роботи комісії фахівців окремих галузей. Наступне засідання топонімічної комісії відбудеться 17 січня. Тут вже будуть розглядати решту вулиць, які пропонують перейменувати. Розглянуть пропозиції від смілян, що брали участь в обговоренні варіантів майбутніх назв.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100