реклама

реклама

Варвари знищили яблуневу алею "Мамина весна", що в сквері позаду кінотеатру у Смілі. Про це пише в «Фейсбуці» журналіст Олександр Вівчарик.

999

«Це позиція тих, кому ненависна Україна і її захисники? Це позиція тих, хто чекає в Смілі на "русскій мір". Отакий він і є - знависнілий, підлий, підступний, жорстокий, ниций і... боягузливий. Він успішно воює тільки з цивільними, але не на полі бою. Для послідовників "русского міра" головне нагадити, напаскудити, зруйнувати, але не збудувати. Чи знайдуть паскудників? Не думаю, що й шукатимуть», - зазначає журналіст.

56

Сад майже в центрі міста був закладений ще у 2019 році на підтримку матерів та вдів, які втратили рідних на війні. Було висаджено 13,5 гектарів.

Поламали яблуні у ніч з 16 на 17 січня, інформує Телекомпанія Сміла-ТВ

Організатор Всеукраїнського проекту "Мамина весна" Олександр Іськов каже: це або вандалізм, або сепаратизм.

7878

– Це посадили матері. І їх сини, доньки. Мета загалом акції була – шанобливе ставлення до матерів та вдів. Сміла незламна… Але два роки тому покрали дерева, а тепер… Ці люди або вандали, або сепаратисти, які у нас живуть, і їм прирко, що Україна бореться і перегамає… Весною кущі хотіли досадити. А тепер? Звісно, дерева не відновити, але посадимо нові, - каже Олександр.

Він міркує, можливо зібрати кошти на відеокамери, щоб такого не повторилося.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Неандерталець 19.01.2023 22:19
Зносити, ламати, трощити - риса сьогодення. Повинно попустити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100