реклама

реклама

До Дня Соборності України в Черкасах за активну громадську позицію та внесок в оборону країни медалями та грамотами відзначили волонтерів, нагрудними знаками, подяками та відзнаками нагородили військових, а також під час заходу відзначили медиків, рятувальників, поліцейських та освітян.

За значний особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військовій, науковій, соціальній, культурній та інших сфер життєдіяльності Збройних Сил України нагрудним знаком «За сприяння війську» голова Черкаської ОВА Ігор Табурець нагородив і директора нашого Центру Ігоря Фесуна.

326709723_857237568827809_5729196173010857220_n

Отримавши відзнаку, Ігор Фесун зазначив: «Це нагорода, не моя, ця нагорода – усього колективу, усіх працівників екстренки Черкащини. Це нагорода за ту роботу, яку ви постійно виконуєте як для жителів нашої області, так і для військовослужбовців з усієї України. Це водночас нагорода і тим нашим працівникам, які їздять за сотні кілометрів допомагати цивільним та військовим і тим працівникам, які в цей час їх страхують тут і виконують свою роботу, надаючи допомогу в нашій області. Тому так, це нагорода не моя, а всього нашого Центру».

Про це інформують в КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР"

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100